bell book-open bookmark check clock flag heart home layers link mail map-pin message-circle message-square phone-call search send tag telegram unlock user-plus users

آموزش کامل سرچ کنسول گوگل + تصاویر

دسته بندی :‌ آموزش ها , گوگل سرچ کنسول ۷ مرداد ۱۳۹۹

در این مقاله از وبسایت میهن پرداز قصد داریم به معرفی و آموزش استفاده از ابزار گوگل سرچ کنسول و توضیح بخش های مختلف این ابزار بپردازیم. عناوین موضوعاتی که در این آموزش بررسی می‌شود. در هر قسمت آموزش کلی هر بخش داده می‌شود و با کلیک بر روی لینک های داده شده‌ی هر موضوع به صفحه‌ی آموزش دقیق آن مطلب ارجاع می‌شوید:

 

آموزش ثبت سایت در سرچ کنسول (گوگل وبمستر تولز)

برای مشاهده کلیک کنید

 

آموزش سرچ کنسول گوگل

سرچ کنسول گوگل چیست؟

سرچ کنسول محصول کمپانی گوگل است و در واقع ورژن جدید گوگل وبمستر تولز است و جایگزین آن شده است. گوگل سرچ کنسول یک ابزار کاربردی و ضروری برای هر وبسایت است که با استفاده از آن می‌توانید میزان ترافیک ورودی از موتور جستجوی گوگل و بهره وری آن را اندازه گیری کنید. همچنین با استفاده از گزارشات آن ایرادات و خطاهای احتمالی سایت خود را بررسی و رفع کنید. و با بهینه سازی سایت خود رتبه های بالایی در موتور جستجوی گوگل به دست آورید. اگر مدیر سایت هستید یا در زمینه سئو فعالیت دارید باید حتما کار با این ابزار را به طور کامل یاد بگیرید.

آموزش ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول

اولین گام برای استفاده از این ابزار این است که سایت خود را ثبت کنید. برای ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول راه های مختلفی وجود دارد که همه‌ی آنها را در ادامه بررسی می‌کنیم. ابتدا عبارت google search console را در گوگل سرچ کنید یا مستقیما به آدرس  https://search.google.com/search-console/ بروید. اگر تابحال سایتی را در گوگل سرچ کنسول اضافه نکرده باشید با صفحه‌ای مطابق شکل زیر مواجه خواهید شد:

 

ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل

در این صفحه دو قسمت Domain و URL prefix وجود دارد. و شما بسته به نیاز خود باید یکی از آنها را انتخاب کنید. قسمت دامنه یا Domain تمامی زیردامنه ها و حالات دامنه‌ی سایت شما را به سرچ کنسول اضافه می‌کند و نیاز به تایید از طریق دی ان اس دارد در این روش شما فقط کافیست آدرس دامنه خود را بدون هیچ پسوند یا پروتوکل برای مثال به شکل mihanpardaz.com  وارد کنید.

حالت URL prefix مرسوم تر است و بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این حالت باید حالتی که سایت شما برای کاربران در دسترس است را وارد کنید. برای مثال اگر دامنه شما ssl دارد باید دامنه را با HTTPS وارد کنید و اگر با www نمایش داده میشود در این قسمت هم www را وارد کنید.

تایید مالکیت یا Verify ownership دامنه در سرچ کنسول

بعد از وارد کردن آدرس دامنه نیاز است که شما این تایید کنید که مدیر این وبسایت هستید یا به آن دسترسی دارید که گوگل اجازه ثبت سایت در سرچ کنسول را به شما بدهد.

تایید سایت در سرچ کنسول گوگل

در این قسمت 5 روش برای تایید مالکیت دامنه وجود دارد که در مقاله روش های تایید مالکیت سایت در گوگل سرچ کنسول به آنها پرداخته ایم.

Rate this post

دیدگاه کاربران

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.